Violka

2011. január 11., kedd

Eljött ez a nap is.....

Szeretettel köszöntöm első olvasóimat!


Eljött ez a nap is.Álmomban sem gondoltam,hogy valamikor is "blogolni"fogok!Egyenlőre még teljesen kiforratlan az egész.Valami arra késztetett,hogy fogjak hozzá.Elképzelésem szerint beszámolok majd a konyhai merényleteimről és az új szerelmemről a játék készítésről.Textilből készült állatkákra,babákra gondoltam.Talán lesz még patchwork is.

8 megjegyzés:

  1. Én is így voltam, mikor elindult a blog, még egy hónapja sincs. köszönöm, hogy benéztél hozzám. Mindig jól esik, ha ilyesmi történik, talán majd lesz olyan, ami érdekes lesz számodra az enyémek közt is.
    Jó blogozást, és jó munkát.

    VálaszTörlés
  2. Akkor hát köszöntelek a bloggerek világában... bár nem igazán erről szól :o). Nagyszerű élményeket szerzel majd te is, ebben biztos vagyok. Nekem nagyon sokat segít a fejlődésben, hogy kapok visszajelzést a munkámról. Ha segíthetek valamiben az internettel kapcsolatban, akkor kérdéseidet megírhatod a vfecske@gmail.com -ra. Nagyon várom már, hogy milyen játékokat készítesz és a foltvarrás is nagyon érdekel... jómagam is most ismerkedem a témával.

    Üdv: Móni

    Sok szerencsét a játékhoz!

    VálaszTörlés
  3. Nahát!:)) Nagyon örülök Neked! Kívánom, hogy leld örömödet a blogolásban!:)

    VálaszTörlés
  4. Limara!Nagyon kedves vagy!Köszönöm!

    VálaszTörlés
  5. Szeretettel köszöntelek a bloggerek között. Jó szórakozás, meg fogod látni. Köszönöm, hogy bejegyezted magad követőként az én blogomon. Szép napot! :)

    VálaszTörlés
  6. Üdvözöllek Kata a blogerek körében! :)
    Örülök, hogy rád találtam!:)

    VálaszTörlés
  7. szia ,a varrás keltette fel az érdeklődésem/én olyan sokat vartam hogy már ránézni se tudok csak a más munkáira :))) ezért néztem be ,de azért mindent elolvasok :)jó blogolást és köszi hogy benéztél hozzám üdv:mariska

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm, hogy benéztél hozzám!
    Én is jó blogolást kívánok neked!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...