Violka

2011. február 4., péntek

Szeretem a blogod-virtuális baráti ölelés..........

 VIKITŐL

baráti ölelést kaptam!Szereti a blogomat! Nem is tudtam,hogy ez a díj létezik!Meglepődtem,meghatódtam és bevallom meg is könnyeztem annyira jól esett!Köszönöm!!




Szabályok:

Linkelj be öt embert akinek továbbadod a díjat és indokold meg pár szóban,hogy miért is gondolod úgy,hogy odaadod nekik ezt  a nem is díjat,hanem inkább ölelést,vagyis talán a legjobb szó erre,hogy egy "igazi dicséret és egy virtuális ölelés"-t.

A következő blogtársaimnak szeretném adni ezt a díjat:

 Limarának akitől a kenyérsütés rejtelmeit tanultam!Aki bármikor,bárkinek a legtermészetesebb módon,önzetlenül segít!Őszinte,nyílt nagyon kedves ember!Amikor a tőle tanult kenyeret teszem az asztalra,tényleg szeretném megölelni,megköszönni neki azt a csodát!Nagyon büszke vagyok rá,hogy személyesen is ismerhetem!

Kiskuktának akit a tortasütés,de leginkább a torta díszítés,a fondant készítés rejtelmeit igyekszik átadni.Ámulatba ejtő,gyönyörű tortákat készít!

Brigittának akinek a "konyhájában" az Édesanyám konyhájára leltem.Ezért nagyon szeretek nála nézelődni.olvasgatni és a receptjeiből sütni-főzni. Őt is személyesen ismerem,aminek tiszta szívből örülök.

Maimoninak akihez minden nap benézek.Nagyon szeretem a blogját,a humorát és a történeteket amit receptek mellé kapunk tőle.

Cukroskatának aki nagyon sok jó recepttel kápráztat el bennünket cukrosokat,persze mindenki mást is.A diétába néha kicsit "belefáradva,megunva",mindig találhatunk valami újat,izgalmasat,ami erőt a diéta folytatásához.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...