Violka

2012. február 13., hétfő

Varrjunk együtt V.

Elkészült a 3D blokk is.

Közös varrás Mónikával




Fotózni nem tudok az biztos!Most is mint a nyílhegy blokknál a szín nem az igazi.Akkor villanyfénynél készült a kép,ez most gyenge napfénynél és ami a valóságban zöld,az a képen ismét kék.Sajnálom!

Sütöttem ma egy tortát Valentin napra,amit nem szoktunk megtartani,de most meggondoltam magam.A férjemnek készült,aki több mint 28 éve a párom,aki mindig fogja a kezem,akire mindig mindenkor számíthatok,akitől kaptam két csodálatos gyermeket és közel 29 nagyon szép évet!





Piskóta alap gesztenyepürével töltve.1 csomag gesztenyemasszát beletettem egy tálba,kicsit összetörtem,adtam hozzá rumaromát,2 ek cukrot,egy kis habtejszínt.Ezzel elkevertem majd a többi tejszínt (összesen 0,5 l) és először lassú,majd a legnagyobb fokozaton a géppel kemény habbá vertem.Szokásos módon töltöttem, vékonyan kentem rá egy kis krémet,raktam rá magozott meggyet,még egy kis krémet.Összeraktam,kívül is megkentem krémmel,meggyel,és gesztenyével díszítettem.
Apa nem igazán szereti az édességet,kivétel a gesztenye pürét.Ezért került bele az,csak egy kicsit "átgondolva".Örült neki és bevállalta a velejáró piskótát.


És van még egy torta!Ezt a pici unokánknak sütöttem az 1 éves szülinapjára,ami november 1-én volt.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...